Ocena finančnega zdravja

Kaj je ocena finančnega zdravja?

Ocena finančnega zdravja je v svetovnem merilu inovativen in povsem nov način merjenja, kako zdrave in urejene so vaše osebne finance. S oceno finančnega zdravja  pridobite popolnoma jasno sliko svojih osebnih financ v eni sami oceni. Kako finančno zdravi ste in kako urejene osebne finance imate, preverimo s testom, ki zajema vsa področja vaših osebnih financ. Test je enostaven, pregleden in vsem razumljiv, ocena finančnega zdravja pa jasna in razumljiva tudi tistim, ki jim je finančni žargon povsem tuj.

Kako si lahko pomagam s svojo oceno?

Na podlagi izpolnjenega interaktivnega testa prejmete osebno (lastno) oceno finančnega zdravja s slikovitim prikazom urejenosti vaših osebnih financ.

Prejeli boste:

  • oceno finančnega zdravja , ki vam v trenutku prikaže, kako urejene so vaše osebne finance
  • simulacijo, kako vaše današnje odločitve vplivajo na vašo prihodnost
  • 360 poročilo obstoječega stanja s konkretnimi nasveti
  • kredibilne ukrepe za dvig ocene in finančnega zdravja


Test je primeren za vsakega posameznika, saj je prilagojen različnim življenjskim situacijam okoliščinam posameznika, njegovi fazi kariere, dohodku in njegovim trenutnim potrebam in željam.

Priporočamo, da posodobite podatke vsakič, ko se vaše življenjske okoliščine spremenijo (sprememba dohodka, nova zaposlitev, poroka, rojstvo otroka, najem kredita, ločitev ...), in da glede na spremembo življenjske situacije sprejemate pametne finančne odločitve, ki vplivajo na vašo finančno zdravje in prihodnost.

 

Kako deluje ocena finančnega zdravja?

Registrirajte se, odgovorite na preprosta vprašanja in še danes pridobite svojo oceno finančnega zdravja. Spoznajte, kako dobro upravljate svoje finance in kako blizu ste popolnemu rezultatu – 100 točkam. Ugotovite, kje ste najboljši in kje potrebujete dodatno pomoč.

Nasvet, ki ga boste prejeli, poganja inovativen, kompleksen, robusten in avtorsko zaščiten algoritem, ki temelji na strokovnih standardih finančne industrije ter številnih raziskavah in študijah (»Certified Financial Planner Board of Standards, Financial Planning Standards Board, Chartered Wealth Manager«, EFPA, OECD, EUROSTAT, SURS, ZZZS, ZPIZ …).

V procesu predstavitve vaših rezultatov smo ohranili visok nivo strokovnosti, odpravili dolgočasnost, ki je značilna za finančni svet, in dodali cel kup zabave. 

Z uporabo naše aplikacije boste dovolj finančno pismeni in izobraženi, da boste prepoznali pravilne rešitve. S prejetim poročilom o vaših osebnih financah boste vedeli, kateri produkti in rešitve so za vas ustrezni in primerni in se tako izognili napačnim finančnim odločitvam.

Naše poslanstvo je dvigniti nivo finančne pismenosti in kulture upravljanja osebnih financ. Naši vrednoti sta zaupanje in osredotočenost na potrebe stranke.